Home video's Playlist Ongeveer ons Official Web
Dutch

Shenzhen Kerun Optoelectronics Inc.

kwaliteit 7 segmenten geleide vertoningen, 16 Segment Geleide Vertoning manufacturer from China

quality supplier Main Products
loading

De Opto-elektronicainc. van Shenzhenkerun.

February 02, 2023
http://www.segmentleddisplays.com
De Opto-elektronicainc. van Shenzhenkerun is een high-tech en goed uitgerust industrieel bedrijf, die zich in LEIDENE inkapseling en onderzoek voor van de krachtige LEIDENE de producten vertoningstoepassing specialiseren.

Onze hoofdproducten zijn van de LEIDENE de super heldere matrijs, digitale, en van de LEIDENE volledig-kleurenpunt LEIDENE het gevormde hoge scherm definitievertoning. Met meer dan 10 jaar van ervaring in onderzoek en ontwikkeling in de LEIDENE industrie, bezet Kerun momenteel 3000 vierkante meters met een geregistreerd kapitaal van RMB 10 miljoen en meer dan 200 werknemers. Als één van de belangrijke LEIDENE inkapselingsbedrijven in China, zijn wij momenteel in bezit van verscheidene geavanceerde automatische lopende band van wereldklasse.

Met een groep kwaliteitsberoeps die zich aan LEIDEN ontwerp hebben gewijd, R&D, productie, en jarenlang marketing, is Kerun nu een hoog-standaardleverancier met buitengewone LEIDENE inkapselingstechniek, krachtige R&D-capaciteit, en hoog bestuursniveau.